Webbyrå Malmö I WordPress Byrå

Våra Tjänster

Vi jobbar med områden som vi vet kompletterar varandra och förbättrar företags digitala närvaro. Vare sig man behöver hjälp med endast ett av områdena: SEO, Webbdesign & utveckling, och Copywriting, eller alla tre, så lönar det sig att ta tag i det. För att öka chansen för bättre och mer kvalitativa resultat måste man ligga i framkant och hela tiden förbättra. Din hemsida är ditt digitala hem, ditt fönster mot världen. Se till att det representerar din verksamhet på ett rättvist sätt!

Hemsidor i WordPress

Vi jobbar med att designa och bygga hemsidor i WordPress. Det är ett innehållshanteringssystem (CMS) för hemsidor och som är ett av världens mest populära. WordPress fördelar är många, t.ex är den ganska användarvänlig. Vilket är också därför vi använder den! Arbetet som utförs är bl.a.

SEO

Att sökmotoroptimera sajter (seo = search engine optimization på engelska) innebär kortfattat att man på olika sätt förbättrar hemsidan vilket ökar chansen att synas högre upp på t.ex google. Vi kan jobba med detta både i samband med att skapa en hemsida men även separat där vi enbart fokuserar på SEO:n. Vi genomför bl.a:

UX/UI

I samband med att vi utvecklar hemsidan fokuserar vi på UX och UI vilket står för user experience och user interface för att skapa en harmonisk upplevelse för dina besökare och potentiella kunder. Fokus på ett sådant område innebär att vi bland annat:

Copywriting

En viktig del för företag är att ha text som förmedlar rätt budskap och som säljer. Detta gäller för all media där det skrivna ordet finns. På hemsidan, nyhetsmail, reklam etc. Vi fokuserar på meddelandet och på så sätt hjälpa till att öka försäljning. Vad vi fokuserar på är bl.a:

Varför WordPress?

WordPress är ett så kallat innehållshanteringssystem (content management system på engelska) där man kan publicera sin blogg eller hemsida. Det är ett användarvänligt system som också är ett av världens populäraste och ca 40 % av alla hemsidor använder WordPress. Vi bygger våra hemsidor i WordPress av de anledningarna men också för att det är SEO vänligt och för att man kan bygga sin hemsida på flera olika sätt. Det är ett fantastiskt verktyg där man kan uppnå grymma resultat! 

generic image of WordPress site for web agency working with wordpress seo and copywriting

Redo för ett projekt?

Behöver ditt företag hjälp med hemsidan? Eller med SEO eller Copywriting? Oavsett behov, kom i kontakt med oss, så ser vi om vi kan hjälpa till!